Dialogpaus-utbildningar

Vill du utbilda dig till att leda Dialogpaus-diskussioner? Bläddra här bland kommande utbildningar på svenska. Utbildningar på finska hittar du via den motsvarande finska sidan.

Dialogpaus-stiftelsen

Vi erbjuder introduktioner och utbildningar och mentorerar dessutom olika aktörer att ta i bruk Dialogpaus-metoden i det egna samfundet, arbetsplatsen eller verksamhetsmiljön.

Introduktionen är några timmar eller en halv dags helhet där vi deltar i en kort Dialogpaus-diskussion samt går igenom vad Dialogpaus egentligen är och består av.

Diskussionsledarutbildningen är en kompakt några dagars eller en och en halv dags helhet för olika samfund. I utbildningen deltar man i en Dialogpaus-diskussion, går igenom vad Dialogpaus är samt får en uppgift där alla deltagare skall arrangera sin egna Dialogpaus-diskussion.

Utbildar-utbildningen är för erfarna Dialogpaus-användare samt för gruppledare. Efter utbildningen kan du utbilda andra till att leda Dialogpaus-diskussoner eller att utbilda i Dialogpaus-metoden. Helheten består av ca några dagar och innehåller deltagande i en Dialogpaus-diskussion, stöd för att arrangera utbildningar, en mellanuppgift mellan utbildningsdagarna samt skräddarsytt stöd anpassat efter dina behov.

Hör av dig ifall ni är intresserade av att ordna en egen Dialogpaus-utbildning med vår hjälp! Vi jobbar nationellt i hela Finland och även utomlands vid behov, på plats och på distans.

Våra aktuella utbildningar på finska hittar du här

Dialogpaus behövs allt mer och mer då betydelsen av ett äkta möte i våra liv förstärks.

Toni Kuoremäki, koordinator, Dialogpausstiftelsen