Arrangera din egen dialog eller delta i Dialogpaus-stiftelsens diskussion! Dialogpaus-stiftelsen arrangerar tisdagen den 7.11. kl. 10-12 en dialog på finska.

Här följer en utmärkt möjlighet att öva sina egna diskussionsledarfärdigheter! Dialogpaus-stiftelsens dialogkalender fortsätter med Farsdagsdialoger.

Du kan arrangera din egen dialog i anslutning till märkesdagens tema. Diskussionen kan arrangeras till exempel på arbetsplatsen eller i din vänskapskrets. Du kan ordna en diskussion om till exempel betydelsen av att bli pappa, livet under stressiga år, oro, önskan eller glädje i föräldraskap, eller om vad dagen betyder för deltagarna och varför. Det finns många olika perspektiv att ta upp som arrangör i en dialog. Ämnet kan tangera huvudtemat på många olika sätt.  Vad är viktigt att diskutera och höra tankar om?

Dialogpaus-stiftelsen stöder dialogen genom att erbjuda ett färdigt manuskript för diskussionen samt material för att marknadsföra dialogen på sociala medier. Ett färdigt manuskript och material för sociala medier hittar du här.

Efter att du ordnat din diskussion så ber vi dig rapportera när dialogen arrangerades, och hur många som deltog. Ifall ni för anteckningar över diskussionens innehåll så behöver ni inte lägga till det i rapporten. Du kan ändå lägga med diskussionens insikter. Länken för att rapportera diskussionen hittar du bland det övriga materialet.

Nyheter

Alla nyheter