Feedback på Dialogpaus-utbildningarna

Vi får ofta mycket beröm och bra feedback på Dialogpaus-utbildningarna som ordnas av Dialogpaus-stiftelsen. I feedbacken lyfts våra sakkunnigas professionalism, varma anda och inspirerande och uppmuntrande attityd fram. Dessutom får själva metoden beröm för att vara enkel, snabb att lära sig, flexibel och lätt att tillämpa.

Vi samlar kontinuerligt in feedback på de Dialogpaus-utbildningar som ordnas av Dialogpaus-stiftelsen. Det genomsnittliga betyget på feedbacken för 2023, mätt på en skala från 1 till 5, var 4,46. På den här sidan har vi sammanställt några av höjdpunkterna i den skriftliga feedback vi fick efter Dialogpaus-utbildningarna.

Här kan du hitta mer information om de kommande Dialogpaus-utbildningarna.

Jonna var väldigt proffsig, inspirerande och välkomnande! Hon kunde sin sak och hade en fin förmåga att inkludera alla deltagare även när vi inte aktivt deltog i Dialogpaus-diskussionen. Stämningen var god under utbildningen och tröskeln för frågor och uttryckande av egna tankar var låg. Jag fick väldigt mycket ut av dagen och åkte hem med ett glatt humör!

Bra planerat och tydligt upplägg under dagen. Väldigt trevligt och givande!

Utbildaren var utmärkt: mycket tydlig och inkluderande. Dessutom verkade Dialogpaus -webbsidan vara en nästan oändlig skattkista av material. (översatt från finska)

Jag blev väldigt glad över hela det här ämnet, eftersom jag har arbetat mycket med samhällelig polarisering i andra studier. Det känns som om jag har studerat utmaningar annanstans och nu har jag erbjudits en möjlig lösning. Jag ser den här typen av aktiviteter som absolut nödvändiga och användbara. Så tack så mycket för den här utbildningen! (översatt från finska)

Utbildningen var konkret och arbetsuppgifterna gav utrymme för att experimentera och få erfarenhet av metoden. (översatt från finska)

Jag måste ge poäng till Efe. Jag har varit på många olika typer av utbildningar, men Efes karisma och närvaro, liksom hans glädje och värme, gjorde utbildningen minnesvärd. Efe andas bokstavligen Dialogpausens anda. (översatt från finska)

En bra och genialt enkel metod som definitivt behövs! Tack Jonna, du är en underbart lugn och karismatisk utbildare, som uppmärksammar deltagarna fint. (översatt från finska)

Valtteri var stödjande och accepterande. Han lyfte också fram åtgärder i sitt eget faciliterande som jag inte hade lagt märke till att han gjorde, till exempel att använda tystnad som ett effektivt och möjliggörande verktyg. Det gav mig mer att ta med i min egen närvaro. (översatt från finska)

Det är intressant att se hur mycket idén om något så vardagligt som en konversation kan förändras genom utbildning. Istället för att vinna, övertyga och vara produktiv, vilket är normen i ett arbetssammanhang, kan du bara njuta av diskussionen för dess egen skull och kanske upptäcka något nytt tillsammans. (översatt från finska)

Utbildningen skapade en bra atmosfär av förtroende och uppmuntran. Mycket bra utbildning och utbildare! Ser fram emot framtiden! (översatt från finska)

Att börja utbildningen med en Dialogpaus-diskussion var en riktigt bra sak, man kunde omedelbart uppleva vad det handlar om. Poäng också till utbildaren: Valtteri är en lättillgänglig och inspirerande utbildare! (översatt från finska)

Tack för att ni gör detta viktiga arbete. Det gör att jag känner mig mer hoppfull inför framtiden – det finns fortfarande människor som arbetar för förståelse. (översatt från finska)