Här följer en utmärkt möjlighet att öva sina egna diskussionsledarfärdigheter! Dialogpaus-stiftelsens dialogkalender fortsätter med dialoger om Finska naturens dag. Finska naturens dag firas den sista lördagen i augusti. Dagens syfte är att samla finländarna tillsammans för att fira och uppskatta den finska naturen. Dagen har firats sedan 2013. 

Du kan arrangera din egen dialog i anslutning till märkesdagens tema. Diskussionen kan arrangeras till exempel på arbetsplatsen eller i din vänskapskrets. Diskussionens ämnen kan beröra allt från förhållandet till naturen, till naturens betydelse i vardagen. Vad betyder naturen för dig? Vilken roll spelar naturen i din vardag? Hurdana minnen förknippar du med naturen? Ämnet kan tangera huvudtemat på många olika sätt. 

Dialogpaus-stiftelsen stöder dialogen genom att erbjuda färdiga mallar för sociala medier, som du kan använda för att marknadsföra din dialog.

Efter att du ordnat din diskussion så ber vi dig rapportera när dialogen arrangerades, och hur många som deltog. Ifall ni för anteckningar över diskussionens innehåll så behöver ni inte lägga till det i rapporten. Du kan ändå lägga med diskussionens insikter. Länken för att rapportera diskussionen hittar du bland det övriga materialet.

Nyheter

Alla nyheter