Arrangera din egen dialog eller delta i Dialogpaus-stiftelsens diskussion! Dialogpaus-stiftelsen arrangerar en dialog på finska onsdagen den 13.12 klo 9-11.

Här följer en utmärkt möjlighet att öva sina egna diskussionsledarfärdigheter! Dialogpaus-stiftelsens dialogkalender fortsätter med Juldialoger.

Du kan arrangera din egen dialog i anslutning till märkesdagens tema. Diskussionen kan arrangeras till exempel på arbetsplatsen eller i din vänskapskrets. Du kan organisera en diskussion till exempel om hur deltagarna själva ser på julen, vad julen betyder för dem eller vilka traditioner, glädjeämnen eller bekymmer som är förknippade med högtiden. Ämnet kan tangera huvudtemat på många olika sätt. 

Dialogpaus-stiftelsen stöder dialogen genom att erbjuda ett färdigt manuskript för diskussionen samt material för att marknadsföra dialogen på sociala medier. Ett färdigt manuskript och material för sociala medier hittar du senare här.

Efter att du ordnat din diskussion så ber vi dig rapportera när dialogen arrangerades, och hur många som deltog. Ifall ni för anteckningar över diskussionens innehåll så behöver ni inte lägga till det i rapporten. Du kan ändå lägga till diskussionens insikter. Länken för att rapportera diskussionen hittar du bland det övriga materialet. 

Nyheter

Alla nyheter