Evenemang

Här hittar du alla våra intressanta evenemang på svenska.

Här uppdaterar vi information om stiftelsens egna evenemang samt sådana som vi arrangerar tillsammans med våra samarbetspartners.

Under evenemangssidan hittar du även mer material då evenemangen närmar sig samt länkar till de evenemangsspecifika sidorna. Vi informerar om nya och kommande evenemang under Nyheter-sidan.

Välkommen med!

  • Dialogpausveckan 1-7.12.2021. Bekanta dig närmare genom evenemansgssidan lägre ner.
  • Undantagstidens dialoger 2020-2021. Tilläggsinformation finns under evenemangssidan samt i kalendern. Nästa dag för undantagstidens dialoger är den 27.10. För koordineringen, sammandragen och leveransen av dem till stat och kommun samt för allmänt påseende ansvarar DialogiAkatemia, Dialogpausstiftelsen och Finansministeriet.

Fjolårets evenemang:

 

Dialogpausveckan kommer igen!

Arrangera din egna Dialogpaus-diskussion under Dialogpausveckan. Temat kan vara t.ex. “Vad är finländskhet?”, “Var hör jag hemma?” eller ett viktigt tema för dig eller din organisation. Vi erbjuder utbildning och material.

Jag är med!

Undantagstidens dialoger fortsätter hösten 2021– kom med!

Vi vill ha med dig i höst för att ordna Undantagstidens dialoger i höst

Ja tack!

“Det var roligt att märka hur frigörande det kan vara att diskutera utifrån den egna erfarenheten med främmande människor. Det gav nya perspektiv.”

Sakkunnig Jonna Similä, Dialogpaus-stiftelse